Körkép

dr. Leg Jobbik 2010.03.30. 11:08

Nyíregyházán megin ment a balhé. Természetesen megint a Jobbikot támadják az ottani tüntetők. Budaházy-t börtönbe, és vesszen Vona felkiálltások közepedte. Nem tudom, hogyan gondolják ezt az egészet. Nem gondolkodnak? Nem néznek utána semminek? Cigányasszony is megy az utcán, és szídja a gárdát, de azt sem tudja kik ezek. Megy és azt kérdezi: Melyik párt támogatja ezeket, kik védik ezeket? Kik vannak ezekkel? (HA visszaemlékezünk már volt ilyen nem egyszer, hogy a cigány azt sem tudta hogy a gárda milyen oldalt képvisel, és melyik párt az aki nyíltan támogatja a gárdát). Szerintem ez a sötétség netovábbja. Erről nem is írok semmi többet. 

 

Fidesz a tv-ben: Én már meg sem lepődtem, hogy nem Orbán jött. Kifogás: Előre kisorsolt volt a sorrend, és Orbánnak ma pont máshol kell lennie. Ez nagyon gyenge. Navracsics Tibor jött, és beszélt....hebegett habogott össze-vissza. A guta ütött meg megint amikor megláttam: Délelőtti felvétel. Akkor nem tudom miről beszélünk, mert Orbánnak 100%, hogy nincsen egésznapos lakossági programja, hiszen ki sem mer jönni a dolgozószobájából. Ezzel nálam másodszorra dőlt meg, az amúgy is nevetséges Orbán fedősztori. Navracsics nem tudott semmire egyenes választ adni, semmiről nem beszélt konkrétan, olyan volt mint a programjuk. Minden kérdésnél a kérdező mondta, hogy ez amúgy nincs is benne a programban, de miért nincs? Erre mindig ez jött vissza: Mi mindig is mondtuk..... Tök jó, én is sok mindent tudok mondani, de azért az írásos dolgok elég fontosak, pláne, ha egy párt programjáról beszélünk. Említésre is méltatlan volt ez a műsor a fidesszel.

 

Élesedő Izraeli helyzet. Ideje. Nem tudom a világ mikor akarja meglátni, hogy ha háborúhelyzetről van szó, akkor Izrael az első számú veszélyforrás. Meg kell fékezni őket, ne legyen velük kettős mérce, ne legyen kivételezés. Már elegünk van ebből. Izraelnek mindenki segít, de minek? Alattomos, gátlástalan ország, akiknek semmit nem szabadna adni. Még nem is érdekelne, ha meglennének a saját határaik mögött. De nem csak a palesztínokat gyilkolják, hanem fel akarják vásárolni Manhattent, Magyarországot, és mindenre rá akarják tenni a kezüket. Ebből most már elég.

Gárda: Sajnos kiderült egy gárdista lányról, hogy pornózik. Szerintem így a lány nem való a gárdába. Nem szabad, hogy a gárda szó hallatán az emberek egy pornossal kezdjenek asszociálni. Az sem elhanyagolható, hogy sok ember (köztük én is) felnéznek a gárdistákra, és tisztelik őket, büszkék rájuk. Szerintem a gárda képébe nem illik bele egy ilyen személy, aki pornózik, még ma is, és még csak nem is az erotikus fajtát űzi. A gárda kiáll a nő mellet, ők tudták az egészet. Az tény, hogy a gárda alapjában véve segít az embereknek, és teljesen mindegy kis segít, egy pornós vagy akárki, mert a segítség az segítség akárhonnan jön. De a Gárda az emberek szemében olyan magasságokban van, hogy ilyen személyt aki ennyire besározza a gárda nevet, nem tarthat magában.

 

dr. Leg Jobbik 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://drlegjobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr281880283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sceurpien 2010.03.30. 16:50:15

Nem ide tartozik, de érdekes:

Lesz földvásárlási moratórium
2010.03.30. 16:24 - MTI

Aki ígérte: Ángyán József

Amikor ígérte: 2010. március 30.

Ahol ígérte: mórahalmi gazdafórum

Idézet: A Fidesz a kormányalakítást követően kezdeményezni fogja a külföldiek 2011-ben lejáró földvásárlási moratóriumának meghosszabbítását.

:)

Malícia 2010.03.30. 19:03:25

Ez is egy lenyúlás a Jobbik programjából.

dr. Leg Jobbik 2010.03.31. 09:59:01

@Milannnn: Az egyik már kintvan a Jobbik vs Fidesznél. a Másodikat még azért nem tettem fel, mert ahoz menni fog egy rendes cikk is amit ma írok meg!
Köszi
süti beállítások módosítása