TV2 Rtl Klub

dr. Leg Jobbik 2010.03.23. 13:56

Tegnap este a TV2 , és Rtl klub is kifakadt a Jobbik ellen. Érthető is, hisz Vona Gábor, nem először mondta, hogy be kell záratni ezeket a csatornákat, miért is ne próbálnák menteni a bőrüket? A tv-k indoka: Az emberek 9/10-e a tv2 és rtl adásait nézik (1), csak itt tudják nézni a híreket (2), és csak nekik van arra pénzük, hogy megfelelő szórakoztató műsorokat csináljanak, és adjanak le(3).

A három érvük az én szemszögemből:

1: Persze, hogy mindenki ezt nézi, mert ez az ami eljut minden háztartásba. És ez a tv2 rtl-nek teljesen ingyenes. Ők ezt, hogy mindenhova eljuthassanak ajándékba kapták az államtól, és ők így rengeteg pénzt keresnek. Miért ezt nézi mindenki? Mert a legtöbb ember olyan helyzetben van, hogy nem tud előfizetni egy HBO-ra, vagy más normális tv filmcsatornára. Higyjék el, ha a HBO is eljutna minden háztasrtásba, akkor agya-főbe verné ezeket a  csatornákat.

2: Itt nézik a híreket. Elég nagy baj. Azt nem lehet híradásnak nevezni ami ott megy. Én a Tényeket, és az rtl híradóját egyszerűen csak: Censurának hívom. 

3. És milyen műsorok ezek? Mónika, Joshi barat, valóságshow-k. Egy esti Aktivban, és más műsorokban (amik gondolom annak indultak, hogy érdekes dolgokat mutatnak) agyba főbe nyomatják a celebeket, ki mit hogyan eszik. Hova megy, miért van kiakadva...Pákó így meg úgy, aki mégcsak nem is magyar! (A mai helyzetet hűen tükrözi, hogy Rúzsa Magdolna nem kapta meg elsőre a magyar állampolgárságot, mert nem tudta bizonyitani, hogy magyarul tanult, és nem tudta bizonyítani elegendő papírral, hogy nagyapja magyar volt. DE Pákónak simán meglett a magyar állampolgárság, elsőre...érdekes.)

Ezek a csatornák nem azzal törödnek, hogy minőségi szolgáltatást adjanak, hanem, hogy minél több nyálas, celebes, undorító ámító sorozatot adjanak le, ezzel megfogva az embereket. És ha egy embernek nem tetszik elsőre, majd megszereti idővel, hisz nincs más. Átkapcsolhat egy hiradóra, de az azért nem kikapcsolódás. Másra meg nincs pénz. Normális adókra. Nem mintha sok lenne. 

Ezért  be kell záratni a TV2, RTL klubot és a helyükre normális műsorokat adó csatornák kellenek, mert az emberek butítása nem mehet tovább. 

 

dr. Leg jobbik

Címkék: klub

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drlegjobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr671862370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása