Érdekes és felháborító!

dr. Leg Jobbik 2010.03.22. 20:09

Magyarországon, hogyan történhet meg egy olyan dolog, hogy engedélyek nélkül izraeli kémrepülögépek repkedtek Budapest felett? KÉMrepülőgépek. Természetesen azóta már van egy-egy magyarázat, hogy valaki mégis tudott róla. Napokig csak mutogattak egymásra, hogy én nem tudtam róla. Én sem tudtam róla. De most állítólag volt valakivel egy egyeztetés a "gyakorlatról".

Először is. Miért kell nálunk gyakorlatozni? Mi az ami nincs izraelben? Föld? Fa? Tó? Város?
Érthetetlen. De ez egymagában csak érthetetlen és felháborító, csakhogy ennek az ügynek van egy másik oldala is. Mégpedig: Egyes források szerint (Török sajtó) az izraeli gépeknak köze volt a Budapesten meggyilkolt szíriai férfi likvidálásában. (A kémrepülőgépek segítettek kiszökni az országból az elkövetőknek.) Ez már csak azért lesz jó, mert a török sajtó azt mondja: Mivel a törökök is adtak a gépeknek átrepülési engedélyt (aminek egy pontját meg is szegték az izraeli gépek: a törökök megtiltották a gépeknek, hogy kémberendezések legyenek náluk), ezért a Törökök is belekverhetőek a gyilkosságba. Na most akkor velünk még rosszabb a helyzet, hisz itt történt ténylegesen az eset. 

Elég felkavaró, hogy a magyar miniszterelnök nem tudott a berepülésről, valamint a hadügyminisztérium és a külügyminisztérium is csak össze vissza beszél. Hogyan lehet az, hogy ezek berepültek ide, és konkrétan senki nem tudott róla, vagy nem meri felvállani? Miért nem meri felvállalni ha tudott akárki is róla? 

Nem jönne jól most Magyarországnak egy diplomáciai probléma, de ha elfajulnak a dolgok, itt még sokkal durvább dolgok is történhetnek. 

dr. Leg Jobbik

Címkék: felett

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drlegjobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr561860527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása