Miért?

dr. Leg Jobbik 2010.03.22. 18:28

Miért csinál az ember blogot? Hogy megossza másokkal gondolatait, mindennapjait, esetleg egy általa választott témát különösen boncolgat is közben. 

Én nem azért csinálom ezt a blogot, hogy mindennapjaimról írjak. Én a magyar emberek mindennapjairól fogok írni, elhallgatott, elferdített dolgokról. Fontos, hogy ezek a tények minél több helyen meglegyenek és megjelenjenek, mert így több emberhez tud eljutni. Más nem segít nekünk, csak magunkra számíthatunk. 

Elkezdeni egy ilyen témát nem könnyű. A média hibája...

"Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését."

Az első pont a 12 pontból. Hihetetlen tényleg, mennyire aktuális. A tv-k a tv2, és rtl-el az élen azt csinálnak amit akarnak. Azt adnak le, és úgy ahogyan csak akarják. Az m1,m2, hir tv más tészta, mert ott konkrét pártok vannak gyakorlatilag a csatornák mögött. (Tőlük nem is számíthatunk objektivitásra). 
Mindennaposan ferdítik a tényeket, nem adnak le bizonyos dolgokat, ha le is adják, akkor is csak 1-1 mondatot idéznek, mint most március 15-én. Nem akartam hinni a szememnek és fülemnek. Megmutatnak minden pártot...MDF-től elkezdve MSZP-n át Fideszig. Ami természetes. MDF-en voltak 40-en. Mutatták Bokrost, rengeteg szögből, miközben puszikat oszt. Mutatták az mszp 1500 emberét( gyakorlatilag mind nyugdíjas volt, de ez mellékes). Fidesz: 15000 ember. Mindenhonnan idéztek, betettek képeket videókat, bejátszottak pártvezetőket, ahogy szónokolnak. Ezzel még mindig nincs baj. De az, hogy a Jobbikról se kép se hang, az felháborító. Ennyit mondtak: Morvai Krisztina ismertette a párt 12 pontját, és Szegedi Csanád a halál pártjának nevezte az mszp-t. Ennyi. És ha ezt meghallja valaki a tv-ben akkor tényleg még ijesztő is lehetne. Kiragadnak egy mondatot, és ezzel rihogatják az embereket. Aki nem volt ott nem tudhatja ki miről beszélt, de a halál pártja megnevezés az megmarad benne, és ellenszevnet kelt a Jobbikkal szemben. De gondoljunk bele, ha így működnek a dolgok, akkor ha én a Bibliát azzal a mondattal jellemzem: "Nincs Isten", akkor mit gondolhatnának, mi lehet a mondanivalója a Bibliának? (Ez is egy kiragadott mondat. A pogány mondta: "nincs Isten"). 

A Jobbik március 15-én 50.000 ember volt. És képet sem tettek be, semmit. Próbálják elcsalni azokat az embereket akik ottvoltak, és megtéveszteni az otthon tv-t néző embereket. Már csak ebből is látszik mennyire félre akarják vezetni a választópolgárokat a média bábjai. 

Természetesen a politikai foglyokra sem szánnak túl sok időt, annyit mondanak, hogy Budaházy próbál a mentelmi jog mögé bújni. Persze a "vádolják" szó 1000-szer elhangzik, de az hogy "bizonyítva van" egyszer sem. Így nem lehet valakit bezáratni egy börtönbe, és leszarni. Egy cigány elítélttel meg csinálják a börtöninterjút. Ebbe az egészben 2 dolog látszik nyilvánvalónak. A hamiskodás, törvényellenesség, valamint a kettős mérce. Mert törvényellenes valakit börtönbe tartani, ha nincs ellene semmi. Kettős mérce, mert mi az, hogy a cigányt ennyire pozítívan különböztetik meg, amikor ö bizonyított bűnös? (Olyan cigányokról is tudunk, akik emberölésért sem kapnak semmit. ) De Budaházyt elfogják, mert....Mert. Ezt utasítják fentről. És most nincsen meg a kopogtatócédulája sem. Vajon miért? Szerintem erősen "2002 választási csalás" szaga van az egésznek.

Rihogatnak mindenkit, és megy a megfélemlítés, ettől és attól kell félni, és ezt meg azt kell radikális rasszistának tartani... de én személy szerint este egy sötét sikátorban sokkal jobban félnék egy öszödi szónoktól, vagy egy libamaffiozótól, mint Budaházy Györgytől, vagy a politikai foglyok közül akárkitől.

 

dr. Leg Jobbik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drlegjobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr11860251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása