Körkép: 2010.ápr. 1

dr. Leg Jobbik 2010.04.01. 21:49

Kilépett a pornós nő a gárdából. Levelet írt a gárdakapitánynak, melyben leírja, hogy a pornózás még egy kislány rossz döntése volt. Szerintem 150-200 pornófilm nem 1 rossz döntésen alapul.

 

Kilépett az MDF-ből egy alapító tag. Zsigmond Attila azt mondta, ez már nem az a párt, amit ők alapítottak, és a méltánytalanság pártja lett belőle. Meg is értem, hisz egy Dávid Ibolya által vezetett párt már alapjában elveszti a hitelességét. Aki rájuk szavaz gondoljon arra, hogy egy olyan nő pártjára szavaz, akit zsarolással, és személyes adatokkal való visszaéléssel vádolnak. (Nem csak őt, Herényit is). Nem szabad bekerülniük, és akkor ennyi csirkefogóval kevesebb, persze a Fidesz, Mszp-t ezzel a módszerrel nem lehet kiszűrni, erre ott a Jobbik.

 

Barikád: A legújabb barikádhoz jár a Jobbik Nemzedék c. dokumentumfilm, mely bemutatja honnan jön, kik, miért, mikor alapították a Jobbikot? Aki tudja adja tovább, neten is fentvan...

 

Bankadót vezetne be, parlamenti vizsgálóbizottságot hozna létre a bankárbűnözők tevékenységének vizsgálatára, és megtiltaná a kilakoltatásokat a Jobbik, ha kormányt alakíthat az áprilisi választások után. 

 

 

dr. Leg Jobbik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drlegjobbik.blog.hu/api/trackback/id/tr101887997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása